O nama

O nama

Odeon Restoran, studentska menza i caffe bar

Poznat po ugodnoj atmosferi, svježe pripremljenim i kvalitetnim jelima, restoran Odeon je godinama omiljeno mjesto za ručak brojnih studenata, profesora i mnogih drugih gostiju.
Na našem jelovniku se ponuda jela mijenja na dnevnoj bazi, a dugogodišnja tradicija u ugostiteljstvu, kvalitetne namirnice i profesionalno osoblje je garancija kako će se u naš restoran svaki gost poželjeti vratiti.
Restoran Odeon je smješten u sklopu Fakulteta arhitekture, građevine i geodezije unutar kojeg se nalaze studentski restoran, restoran i caffe bar. Studentski restoran ima kapacitet 120 sjedećih mjesta, u zatvorenom prostoru restorana i caffe bara nalazi se 60 sjedećih mjesta, dok terasa ima kapacitet od 80 sjedećih mjesta. U svakom će Vas trenutku dočekati vrhunska usluga, ljubazno osoblje te ugodna i opuštena atmosfera.

Studentski restoran

Menza

Restoran Odeon je studentski restoran smješten u sklopu AGG fakulteta, a kapaciteta je 120 sjedećih mjesta. Restoran Odeon za studente svakodnevno ima u ponudi nekoliko vrsta jela jer težimo zadovoljiti najrazličitije ukuse. Svježe pripremljena jela, kvalitetne namirnice i profesionalno osoblje su garancija ukusnih i kvalitetnih jela, a u  prvom planu su nam studenti, čije sugestije, želje i kritike s uvažavanjem prihvaćamo.

Restoran

Za posjetitelje

Restoran Odeon svakodnevno nudi nekoliko različitih vrsta jela po povoljnim cijenama. Svježe pripremljena jela, kvalitetne namirnice i profesionalno osoblje su garancija ukusnih i kvalitetnih jela. Unutrašnji dio restorana ima kapacitet 60 sjedećih mjesta, dok na terasi ima 80 sjedećih mjesta.

Caffe bar

Za posjetitelje

U sklopu restorana se nalazi i caffe bar te je osim omiljenog mjesta za ručak naših gostiju, restoran Odeon i mjesto gdje naši gosti vole popiti kavu ili pojesti croissant. U širokoj ponudi kafića možemo izdvojiti Julius Meinel kavu i čajeve, croissant punjen Nutellom, domaće voćne rakije i likere, vina Josić, PAN pivo i druga pića.